Gîtes


” La Petite Belle”

Wanneer u op La Belle St-Fli aankomt heeft u een eigen parkeerplek en een eigen entree voor uw Gîte. Daar waar u naar binnen gaat vindt u een luxe badkamer en een gescheiden toilet en ook vindt u een wasmachine in een aparte ruimte.

In de ruime keuken, die is voorzien van vaatwasser, koelkast/vriezer, magnetron, gasfornuis met oven, grote eettafel, met voldoende zitplaatsen. Vanuit de keuken loopt u naar de authentieke salon/zitkamer, met makkelijke zitplaatsen , open haard en spelletjeskast. Natuurlijk maakt u ook gebruik van de andere faciliteiten

Vanuit de keuken komt u ook in één van de drie ruime slaapkamers, met twee 1-persoonsbedden. Op de etage zijn de tweede en de derde slaapkamer. Tevens is er op de etage een tweede toilet.

Buiten is een privézitje, onder een afdakje, met een grote eettafel, en gemakkelijke stoelen. Hier kunt u genieten van het uitzicht over de prachtige parktuin. Vergeet ook niet een wandeling te maken om onze bijzondere parkbewoners tegen te komen, zoals de groene en de zwarte specht, de uil, de vele eekhoorntjes,en af en toe een paar reeën die staan te grazen.

” La Ferme”


La Ferme is een 6 persoons Gite met heel veel privacy en een eigen inrit.
Deze gite is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen omdat de buitenspeelplaats volledig is afgesloten

Iedere kamer heeft zijn eigen thema.
Als u binnenkomt heeft u rechts de Nautische kamer volledig in stijl ingericht inclusief een maatwerk bed. Dit bed is eenvoudig om te toveren in 2 eenpersoonsbedden.
De tweede slaapkamer is de Romantische kamer voorzien van hemelbed.
De derde slaapkamer is de Oosterse slaapkamer met bed en inrichting in Oosterse stijl. Ook dit bed is deelbaar.


Aangrenzend vindt u de badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachine.
Het toilet bevindt zich naast de badkamer.


Aangrenzend vindt u de keuken voorzien van kookeiland, afwasmachine, oven, koelkast en diepvriezer en uiteraard kookgelegenheid. Ook aan een koffiemachine (Nespresso) is gedacht.