Gîte

Wanneer u op La Belle St-Fli aankomt heeft u een eigen parkeerplek en een eigen entree voor uw Gîte. Daar waar u naar binnen gaat vindt u een luxe badkamer en een gescheiden toilet en ook vindt u een wasmachine in een aparte ruimte.

In de ruime keuken, die is voorzien van vaatwasser, koelkast/vriezer, magnetron, gasfornuis met oven, grote eettafel, met voldoende zitplaatsen. Vanuit de keuken loopt u naar de authentieke salon/zitkamer, met makkelijke zitplaatsen en een smart TV, open haard en spelletjeskast. Natuurlijk maakt u ook gebruik van de andere faciliteiten

Vanuit de keuken komt u ook in één van de drie ruime slaapkamers, met twee 1-persoonsbedden. Op de etage zijn de tweede en de derde slaapkamer, waarvan én met een badkamer en suite. Tevens is er op de etage een tweede toilet.

Buiten is een privézitje, onder een afdakje, met een grote eettafel, en gemakkelijke stoelen. Hier kunt u genieten van het uitzicht over de prachtige parktuin. Vergeet ook niet een wandeling te maken om onze bijzondere parkbewoners tegen te komen, zoals de groene en de zwarte specht, de uil, de vele eekhoorntjes,en af en toe een paar reeën die staan te grazen.