Overnachten

U kunt bij La Belle St-Fli overnachten in 1 van onze 7 Luxe safaritenten die allemaal geschikt zijn voor maximaal 5 personen. Deze tenten hebben hun eigen sanitaire voorzieningen en er is tevens een mogelijkheid om er een klein tentje bij te plaatsen. Onze tenten zijn allemaal voorzien van een toilet, douche, wastafel, keukenblok met warm en koud water en een gasfornuis. Een tweepersoonsbed, 1 stapelbed, 1 eenpersoonsbed en een ruime eethoek plus makkelijke stoelen. Ook de buiten meubels zijn aanwezig en verder alles wat nodig is om een onvergetelijke vakantie te hebben!

Ook kunt u onze royale 6 persoons gîte in het hoofdhuis huren. Uiteraard is onze gîte van alle gemakken voorzien. Er zijn 3 ruime tweepersoons kamers, waarvan 1 op de begane vloer en 1 boven met badkamer en suite. Ook aan een tweede separaat toilet boven is gedacht!


Daarnaast heeft u een ruime eetkeuken met koel/vriescombinatie, gasfornuis met oven, magnetron, vaatwasser, salon, spelletjeskast, ruime badkamer beneden met inloopdouche, wasmachine, buitenterrasje met grote eethoek tot uw beschikking.

Voor de vakantiegangers, met eigen tent(je),vouwwagen en/of caravan hebben wij mooie plaatsen uitgezocht en deze voorzien van water en stroom (16 ampère).

Uiteraard zijn we de Camper-aars niet vergeten en hiervoor hebben wij een speciaal veld aangelegd. Het veld is voorzien van verharding, aansluiting op water en stroom (16 amp.). De camperplaatsen hebben een fantastisch uitzicht en ook is er een servicepunt om te lossen en te laden van vuil en schoon water!