Bonjour

Wilt u na een jaar van haasten en druk zijn, heerlijk ontspannen en nieuwe herinneringen maken? Dat kan, want op 815 kilometer van Utrecht ligt ons mooie landgoed La Belle St-Fli van 4 hectare groot. Het landgoed ligt net aan de rand van het dorpje Saint Felix, ook wel in de volksmond St-Fli genoemd. Het dorpje ligt in de Allier, Auvergne. U vind La Belle St-Fli naast de watertoren in een glooiend patchwork landschap waar maisvelden zich afwisselen met groene weides en zonnebloemvelden.

Op ons landgoed hebben wij een camping/glamping met veel rust en privacy gecreëerd. Er zijn royale staplaatsen voor tenten, caravans, vouwwagens en campers aanwezig en voor de glampinggasten hebben wij compleet ingerichte safaritenten. Wij verhuren tevens een zeer sfeervol ingerichte gîte die geschikt is voor 4 tot 6 personen.


Om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij hen heel veel extra’s zoals table d’hôtes, een broodjesservice, een verwarmd zwembad, een kinderspeelplaats en nog veel meer. Op La Belle St-Fli zult u nog wakker worden van de fluitende vogels en het geloei van de koeien en wij zullen ernaar streven u na uw verblijf een koffer vol mooie herinneringen mee te geven.

Omdat wij het heel belangrijk vinden om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken, stellen wij  persoonlijk contact erg op prijs. Dus heeft u vragen of wilt u weten wat de beschikbaarheid is?

Mail ons dan op camping@labellest-fli.com of bel +31 – 6 – 50 40 96 75, bij geen gehoor bel +33 – 6 – 47 99 67 98.

Met vriendelijke groet, Anne, Alice, Jelle en Mark Kramer